loader
Shape Shape

Se bilens värdering!

Se bilens reservationspris genom att skriva in ditt reg.nummer här!


Spara pengar och tid på samma gångFå mer för din bil

Genom Cardia Auktion når du ut till hundratals certifierade bilhandlare som budar på din bil under 24 timmar. Genom att du gör ett kvalitetstest på din bil, så får du ett bättre pris för den. Bilhandlarna läser av det protokoll du får och ger rättvisa bud på din bil. Du slipper oseriösa köpare och skambud - vilket gör att du sparar både tid och tålamod. Vi tar en fast avgift på 1995:- oavsett till vilket pris du säljer din bil. Det gör att du inte behöver oroa dig för några dolda avgifter eller höga provisioner.

Registrering och försäljning

Att registrera sig på vår auktionssajt är gratis och görs enkelt genom att ange reg.nummer och uppgifter om dig och din bil. Sedan bokar du ett kvalitetstest på en av våra 95 stationer runt om i landet för att kunna påvisa bilens kvalitet och funktion. Därefter laddas protokoll upp på vår sida som visar på bilens skick och funktion, vilket ger bilhandlarna en bra bild och uppfattning om din bils skick och funktion. Ta några fina bilder på din bil och ange ett lägsta reservationspris. Slutligen läggs din auktionsannons upp och du kan luta dig tillbaka medan flera hundra bilhandlare budar om just din bil.


Mötet med köparen

När du fått en köpare till din bil, så möts ni upp på bilhandlarens anläggning där ni utför ägarbyte och betalning. Själva betalningen sker tryggt med bank-ID och görs via vår auktionstjänst - vilket gör allt både enkelt och säkert emellan dig och din köpare.


Varför välja Cardia Auktion?

Vi har som mål att göra den privata bilmarknaden till en säkrare och bättre plats. Vi har inga dolda avgifter eller provisioner, och alla bilar som kommer ut på vår plattform är kvalitetssäkrade på över hundra punkter. Du kommer, med andra ord, varken att ge eller få några jobbiga besked om affären eller fordonet.
Så fungerar Cardia Auktion

1. Registrera ett konto genom att ange ditt reg.nummer.

2. Gör vårt test på en av 95 stationer runt om i landet.

3. Gå in och läs av protokollet som skickats till dig.

4. Ange ett reservationspris och påbörja auktionen.

5. Om önskat pris uppnås och auktionen avslutas, så kan du välja att acceptera eller neka bud.

6. Om budet accepteras, så görs affären på bilhandlarens anläggning.

7. Ägarbyte och betalning görs av er på plats.
Vi samarbetar med