Nu har vi äntligen lanserat Cardia Auktion!


Vi fick dagligen frågor om vi inte kunde lansera en ny auktionssida när det kom till privatpersoner, företag och bilhandlare. Vi såg att den marknaden som fanns idag var osäker, komplicerad och oklar både när det kom till bilarnas skick, men också när det kom till vad auktionssidorna tog i avgift för att auktionera ut bilarna.

Provision, dolda avgifter, annonsering, fotografering och mycket mer skulle betalas av de som tänkt sälja sina bilar. Detta blev inte bara dyrt för privatpersoner som hoppats kunna sälja sina pärlor för ett bra pris, utan också för företag som vill sälja flera bilar samtidigt. Att då behöva betala provision, avgifter och andra kostnader på varje enskild bild kan bli en riktigt dyr historia.

Vi på Cardia har ett fast pris på 1995:- oavsett hur mycket du säljer din bil för. Skillnaden är att du sköter affären helt själv, och att vi står för annonseringen och själva auktionen. Din bil genomgår ett kvalitetstest som påvisar bilens skick, historik och funktion. Därefter kan du som säljare få rättvisa och vettiga bud på just din bil.



Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss!


Med vänliga hälsningar,
Cardia kundtjänst
08-501 185 99
info@cardiaauktion.se